Els & PWN

Voor de nieuwe website van PWN heb ik meer dan 100 pagina’s geredigeerd. De site wordt nu onderhouden door een team van communicatiemedewerkers, aan wie ik workshops over webschrijven en SEO heb gegeven.

Daarnaast schrijf ik de artikelen voor de tweemaandelijkse e-mailnieuwsbrief voor klanten (de berichten in linkerkolom). Ikzelf ben een van mijn trouwste lezers. Abonnees geven de nieuwsbrief het rapportcijfer 7,7. Met een open rate van 56% en een click-through rate van 92% is de nieuwsbrief een groot succes. Ook maak ik af en toe een servicebericht.

Toen ik voor PWN ging schrijven, ging een wereld voor me open. Er was zo veel moois dat ik niet wist over natuurbeheer en drinkwatervoorziening. Hydrologen, ecologen, boswachters, projectleiders: wie ik ook interview bij PWN, iedereen kan er prachtig over vertellen. En dat hoef ik dan alleen nog maar zo prachtig op te schrijven. Eén nadeel: ik kan niet meer lekker uitwaaien in de duinen zonder aan werk te denken, want de groenblauwe bordjes van PWN kom je overal tegen.