Dit doe ik

Ik help bedrijven en organisaties met hun interne en externe communicatie. Met tekst & concept, onder andere:

Tekst en meer
Ik kan u meer werk uit handen nemen dan het schrijven van tekst alleen. Geef me een onderwerp en ik bedenk desnoods 125 invalshoeken (waar gebeurd: voor Libelle.nl) om de kernboodschap kracht bij te zetten. Ook grotere projecten neem ik aan. Concept, coördinatie, auteurs en vormgevers aansturen, eindredactie, drukproefcontroles: ik doe het met liefde.

Sterke webtekst, helemaal seo
Ik schrijf niet voor Google, ik schrijf voor de lezer. Google waardeert dat, dus uiteindelijk zijn mijn teksten helemaal seo. Ook op andere fronten draag ik bij aan content die snel gevonden en goed gelezen wordt. Ik denk mee over de structuur van de site en ook de integratie met social media.

Ik werk zelfstandig maar niet alleen
Kom ik handen tekort of net dat specifieke stukje kennis of ervaring, dan haal ik er een deskundige collega bij. Mijn netwerk bestaat uit tekstschrijvers en journalisten, grafisch ontwerpers, webdesigners, fotografen en andere profs.

Op mijn werk zijn de leveringsvoorwaarden van Tekstnet van toepassing. Bij deze beroepsvereniging van tekstschrijvers ben ik aangesloten sinds 2009.