Els & NU.nl

Bij tijd en wijlen zijn NU.nl en ik onafscheidelijk. Als ik vastloop in een tekst en de woorden niet willen komen, ga ik naar Achterklap. Eén minuutje is al genoeg; het verzet de zinnen. Daarna ploeter ik weer verder. Dankzij Achterklap heb ik al heel wat deadlines gehaald, en kan ik feilloos de Kardashians van elkaar onderscheiden.

Ik schrijf ook voor NU.nl: specials over auto’s, zorgverzekeraars, wasmachines, noem maar op. Deze commerciële content vind je helemaal onderaan op de homepage. Wie komt daar in hemelsnaam, zeker als je ook Achterklap kunt lezen? Nou, dat zal je verbazen.

De grootste klus die ik voor NU.nl heb gedaan, was een een special voor Ford. ‘Hier heb je 36 technieken. Daar willen we 36 artikelen over, met de actualiteit of onderzoek als insteek. Het content plan maken was even zwoegen, maar Ford was tevreden en ik kon aan de slag.