Wie wil er een jaarverslag?

Het Resto VanHarte jaarverslag 2016 staat online. Wat een feest! Niet dat het een zware bevalling was, het schrijven van de teksten. Het verhaal van VanHarte vertelt zichzelf. Elk jaar weer komt de tekst een stukje sneller tot stand. Omdat ik de organisatie steeds beter leer kennen en omdat we nu een format hebben gevonden dat werkt, en waarop we voorlopig kunnen voortborduren.

Nóg een jaarverslag
Binnenkort ga ik aan de slag met het jaarverslag van een onderwijsorganisatie. Een schooljaar eindigt niet in december maar in augustus. Een groot voordeel, want hierdoor zitten de twee jaarverslagen elkaar niet in de weg. En kan ik er best nog een of twee bij hebben.

Colofon
Nog een mooi verhaal. De directeur van de onderwijsorganisatie vond het VanHarte jaarverslag 2015 zo goed. Ze heeft toen uitgezocht van wie de teksten waren, via het colofon. Via LinkedIn kwamen we met elkaar in contact. Als ik het colofon van dit jaarverslag schrijf, zet ik mijn naam er zeker weer in.

Dit bericht is geplaatst in jaarverslag. Bookmark de permalink. Reacties zijn gesloten, maar u kunt een trackback achterlaten: Trackback URL.